Tømrere til opgaver i hele Danmark

Uanset om du har mange års erfaring eller lige er udlært, så modtager vi altid gerne ansøgninger fra tømrere, som kan identificerer sig med nedenstående.

Kvalitet – høj faglig kvalitet er helt centralt for os. Vi brænder for godt håndværk – vi er dygtige håndværkere, som sætter en ære i at levere kvalitet, i alt det vi laver.

Ordenlighed – vi er pligtopfyldende og vi følger opgaven helt til dørs. Det er vigtigt for os at alle kunder er tilfredse med os og med det arbejde, vi har udført. En aftale er en aftale.

Godt samarbejde – vi går gennem ild og vand for at sikre tilfredse kunder – og for at sikre tilfredse medarbejdere. Det gode samarbejde starter ved første kontakt og slutter ikke før kunden har modtaget sit byggeri og en korrekt faktura til tiden.

Vi er en virksomhed i en rivende udvikling, det skyldes i høj grad, at vi har de dygtigste medarbejdere. Vores udvikling fortsætter – så skriv endelig til os, hvis du vil være en del af branchens bedste arbejdsplads.

CP BYG er en professional og moderne virksomhed, som primært er beskæftiget med større opgaver indenfor erhvervsbyggeri. Overvejende i form af fagentrepriser men qua vores størrelse også totalentrepriser, hvor vores faglige bredde kommer kunden til gode. Uanset om vi bygger for erhvervskunder eller private, så er vores force vores faglige høje niveau. Det bygger på mere end 20 års erfaring og på godt 30 medarbejdere, der brænder for deres fag. Vi er en ambitiøs virksomhed, som er inde i en meget positiv udvikling.

FAKTA

  • Start efter aftale
  • Fuldtid
  • Erfaren eller nyuddannet
  • Alsidige opgaver
  • Mulighed for arbejde i hele landet efter nærmere aftale

Send din ansøgning til ks@cpbyg.dk eller ring til Christian Poulsen på 4027 1426 og høre mere om et job hos os.