CP BYG er en professionel og moderne virksomhed

I dag er vi primært beskæftiget med større opgaver indenfor erhvervsbyggeri. Overvejende i form af fagentrepriser men qua vores størrelse også totalentrepriser, hvor vores faglige bredde kommer kunden til gode.

Uanset om vi bygger for erhvervskunder eller private, så er vores force vores faglige høje niveau. Det bygger på mere end 20 års erfaring og på godt 55 medarbejdere, der brænder for deres fag.

Vi er en ambitiøs virksomhed, som er inde i en meget positiv udvikling. Og vi udvikler os på flere niveauer.

Vi udvikler os sammen med en professionel bestyrelse

Vi mærker en øget efterspørgsel, som kommer med reference til de byggerier, vi har udført. Det positive omdømme matcher vores ambitioner og vores ønske om udvikling. Og det stiller øget krav til vores organisation, som vi udvikler med samme høje kvalitetsniveau, som gennemsyrer resten af forretningen.

Med etableringen af en professionel bestyrelse har vi taget et vigtigt skridt fremad. Aktive og kompetente bestyrelsesmedlemmer sikrer fremdrift og sikrer samtidig en fortsat stærk virksomhed til glæde for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.  Ud over Christian Poulsen består bestyrelsen af bestyrelsesformand Otto Spliid, Focus Advokater og Jacob Blomberg, ITW GSE.

Vi sætter en ære i godt håndværk og høj kvalitet

Kvalitet – høj faglig kvalitet er helt centralt for os. Vi brænder for godt håndværk – vi er dygtige håndværkere, som sætter en ære i at levere kvalitet, i alt det vi laver.

Ordenlighed – vi er pligtopfyldende og vi følger opgaven helt til dørs. Det er vigtigt for os at alle kunder er tilfredse med os og med det arbejde, vi har udført. En aftale er en aftale.

Godt samarbejde – vi går gennem ild og vand for at sikre tilfredse kunder – og for at sikre tilfredse medarbejdere. Det gode samarbejde starter ved første kontakt og slutter ikke før kunden har modtaget sit byggeri og en korrekt faktura til tiden.

Vi engagerer os gerne

Det betyder noget at bidrage og gøre en forskel, at være en aktiv deltager – og selv være aktiv. Også når det ikke lige handler om byggeri.

Vi engagerer os i kunst og kultur over en bred kam – og støtter gerne til glæde for vores medarbejdere, for os og alle omkring os.

Kontakt os

62 69 14 26

ps@cpbyg.dk